Nyt visuelt look med billeder og video

I forbindelse med relancering af DK-laminerings hjemmeside blev Affordable tilknyttet som fotograf og videoproduktions selskab.  

Allerede inden hjemmesiden var færdig blev vi valgt til leverandør til opgaven. I samarbejde med Brian Lund Nielsen har vi været med til at organisere hvordan vi mest effektivt fik lavet billeder til den nye udgave af DK_Laminerings nye webshop. 

 Ved at vi flyttede vores studie set-up ud på deres lager, kunne vi nemt og smidigt få skudt alle billederne. Og da vi stod på lagret og fotograferne kunne vi hente de enkelte produkter direkte på hylderne. 

Vi optager alle billederne til den nye webshop direkte ind på computeren, så kan vi med det samme bestemme om vinklen er som den skal være, og kunden kan følge med i hele processen. Det giver tryghed hos kunden og minimere fejlmargen. På den måde kan vi kvalitets sikre fra starten.

Ligeledes ønskede DK_Laminering at få lavet små video sekvenser af produktionen, for at give  hjemmesiden noget liv, samtidig med at de kunne vise professionalismen af deres set-up.

Igennem hele processen har vi haft et super godt samarbejde med DK-Laminering, og siger tillykke med den nye hjemmeside, med de flotte billeder og film.

Resultatet kan ses her : https://www.dk-laminering.dk

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)