Online-konference/webinarer

Hvad gør man, når Covid-19 indskrænker forsamlingsfriheden, men man står med afvikling af årets største konference foran sig? Man sadler om og orkestrerer en velsmurt online-konference.

Konferencen skulle oprindeligt have været en klassisk, fysisk version i tre spor med fokus på afstigmatisering af psykisk sygdom for dem, der møder psykisk syge i deres arbejde. I stedet måtte der ændres kurs med kun få uger til afholdelsen. Affordable har været tilkoblet projektet fra begyndelsen, men måtte tage løbeskoene på, da det stod klart, at alt måtte foregå virtuelt. Med film som omdrejningspunkt, skulle alt fra konceptudvikling, markedsføring og filmoptagelser gentænkes, men i høj grad også de lavpraktiske opgaver som lokalevalg, studieopsætning og eksekvering på selve konferencedagene gentænkes.

.

Jeg er særligt glad for filmene. De var meget professionelt filmet og klippet og så lækre ud, og det er  vigtigt for os at have et professionelt udtryk.

Anja Kare Vedelsby,

Leder, Det nationale sekretariat for En Af Os

Den fysiske konference blev genopfundet som 3 x 2 timers spor i et virtuelt videoformat a la webinar, hvor deltagerne deltog online – både som stiltiende lyttere, men også som deltagere i et Q&A-format, der blev formidlet og faciliteret on site. Omkring 1000 deltagere fulgte med hjemmefra via live streaming, mens Affordable, produktionsselskabet, der stod for lyd og billede på dagen samt oplægsholdere og fodfolk fra En af Os, var de eneste, der deltog fysisk.

Der blev inviteret vidt og bredt af fagfolk, og det flotte antal virtuelle mødedeltagere blev opnået gennem invitationer på deres sædvanlige kontaktflader, men også ved hjælp af målrettet markedsføring gennem både nyhedsbreve og pressemeddelelser i fagmedier.

Opgaven har været en klassisk projektleder- og blækspruttetjans, hvor vores fineste opgave har været at give oplægsholderne en tryghed ved teknikken og de rette redskaber, så de kunne slappe af og bruge deres tid på at formidle det vigtige budskab til de mange online mødedeltagere, mens vi ordnede resten.

Anja Kare Vedelsby, Leder for det nationale sekretariat for En Af Os: “Vi har haft et tæt samarbejde med Affordable og i fællesskab lavet et virkelig godt program, som vi kan være stolte af. Det flød elegant, og der var god dynamik mellem film og online-konference.

Vores webinarer var noget længere end det gængse format, så de flotte film Affordable producerede gav afbræk og sørgede for, at tilhørerne kunne holde fokus. Jeg var særligt glad for filmene. De var meget professionelt filmet og klippet og så lækre ud, og det er vigtigt for os at have et professionelt udtryk, fordi vi kæmper med så mange fordomme i dagligdagen. Filmene gav os desuden en unik mulighed for at få regionerne mere på banen, da Affordable har været ude og optage i hele landet, som blev brugt mellem oplæggene.”

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)