15 skarpe virksomhedsportrætter til nyt erhvervsmagasin

Hos Affordable er vi leveringsdygtige i selv store mængder tekster og artikler. Da det grafiske reklamebureau BüroBüro besluttede sig for at lave et nyt erhvervsmagasin til alle virksomheder i Skanderborg Kommune blev vi tilknyttet som leverandør af de mange artikler, der blev til første udgave af magasinet Indsigt.

Vi fik kontaktoplysninger på de virksomheder der skulle være med – og koordinerede herfra den redaktionelle produktionsproces, hvor vi dels i samarbejde med de virksomheder der skulle portrætteres, fandt de gode historier, interviewede de relevante personer i virksomhederne, skrev artiklerne, koordinerede godkendelse af artikler med de involverede samt i samarbejde med fotografen koordinerede hvilke billeder, der skulle bruges som illustration til historien. Alt sammen leveret til tiden – inden for en stram deadline.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)