En struktureret PR-indsats øgede kendskabsgraden markant

Da Charlotte Riberholt tiltrådte jobbet som direktør på Skanderborg Park Hotel & Konference var opgaven klar: Det der primært havde fungeret som kursus- og konferencecenter for finanssektoren skulle transformeres til et moderne konferencehotel som var åbent for alle brancher – og for private til fester og gode middage i restauranten.

Affordable Communication blev hyret til opgaven og lavede en strategi, der kombinerede PR og traditionel markedsføring. Vi gjorde dels det, at vi fandt de gode historier på hotellet og fik dem placeret i relevante nyheds- og fagmedier, ligesom vi arbejdede generelt med hotellets kernefortælling i den samlede kommunikation i nyhedsbreve, på hjemmeside, på sociale medier og i annoncer, flyere, postkort og andet markedsføringsmateriale.

Jeg sætter først og fremmest stor pris på Affordables forretningsforståelse.

Charlotte Riberholt

Direktør, Skanderborg Park

I forlængelse af det har Skanderborg Park oplevet en markant større kendskabsgrad. Ikke blot i lokalområdet, men i hele Østjylland. Hotellet har desuden oplevet en øget vækst og massiv kundetilgang, der blandt andet har udmøntet sig i to tilbygninger af ekstra værelser, en ny restaurant og flere kursuslokaler.

”Jeg sætter først og fremmest stor pris på Affordables forretningsforståelse. Når jeg kommer med en opgave, så starter de oftest med at stille en masse irriterende relevante spørgsmål om, hvorvidt jeg nu også er sikker på, at det også er det jeg vil. Og oftest finder jeg ud af, at det hele skal vinkles på en lidt anden måde eller have en anden form end jeg først troede. De er rigtig gode til at sætte sig ind i min virksomhed, min virksomheds situation og min virksomheds behov. Al rådgivning er med et strategisk sigte, og jeg oplever, at jeg efter at jeg er begyndt at arbejdes sammen med Affordable får væsentligt mere ud af mine markedsføringskroner og markant mere omtale i de medier, der vigtige for os og som bliver set af vores målgruppe.”

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)