Om os

Vi er Affordable Communication!

Erfaring gør forskellen

Hos Affordable får du effektiv kommunikation for ALLE pengene. Vi har ingen dyre domiciler eller designermøbler. Til gengæld har vi masser af erfaring. Vores konsulenter har tung praktisk erfaring fra arbejdet som journalister/redaktører/pressefotografer eller på reklamebureauer OG alle sammen med professionel, kommerciel virksomhedskommunikation INDEN vi dannede Affordable Communication. Sagt på godt dansk: Vi ved hvad der virker – og vi ved hvorfor.

Vi har specialiseret os i indhold – det der på kommunikation’sk også kaldes content. Det har vi gjort af den simple grund, at det er det vi er vanvittig gode til. Selv om vi kun laver indhold og strategier for brugen af det, så kan du godt få HELE pakken hos os. For de ting vi ikke laver selv, dem har vi dygtige samarbejdspartnere, der kan tage sig af.

I vores netværk sidder geniale grafikere, visionære webfolk og skarpe søgeordsspecialister klar til at hjælpe dig. Og vi tager os gerne af projektledelsen og sikrer og garanterer naturligvis kvaliteten af det der bliver leveret. Så kan du koncentrere dig om at drive din forretning.
Se holdet herunder og se vores samarbejdspartnere her

Brian Rasmussen

Brian Rasmussen

Partner & fotograf

Mail: brian@affordable.dk – Mobil: 26 18 42 72

Brian Rasmussen er uddannet fotojournalist og har igennem de sidste 20 år arbejdet med billeder og video. Han startede som pressefotograf i nyhedsbranchen på de store, landsdækkende aviser og gik senere over til at arbejde med kommercielle kunder og store faglige organisationer som selvstændig erhvervsfotograf.

Igennem sit arbejde med de kommercielle kunder har Brian fungeret dels som fotograf, men også med at rådgive kundernes kommunikationsafdelinger i udvikling af billedsprog. Med en tung, journalistisk erfaring har Brian et skarpt blik for hvilke billeder der understøtter virksomhedernes fortælling/strategi. Brian fungerer både som rådgiver og som projektlederen, der koordinerer og udfører store, komplekse videoproduktioner og fotograferinger.

Brian Ravn Galsgaard

Brian Ravn Galsgaard

Partner & kommunikationsrådgiver

Mail: brag@affordable.dk – Mobil: 27 91 24 42

Brian Ravn Galsgaard er uddannet journalist og arbejdede i små ti år som journalist, redaktør og redaktionschef på en række danske dagblade (blandt andre Jyllands-Posten) før han gik kommunikationsvejen. Her var han i en årrække kommunikations- og marketingchef i et offentligt videnscenter under Socialstyrelsen inden han gik selvstændig som kommunikationsrådgiver.

For hele tiden at holde sig skarp på de nyeste tendenser inden for kommunikation, så har Brian løbende undervist i strategisk kommunikation og kommunikation i praksis på blandt andet erhvervsakademierne i Aarhus og Herning, samt på VIA University Hernings uddannelse i kommunikation- og mediestrategi. Med andre ord en kommunikatør, der kan forene teori OG praksis. Den evne bruger han også til at hjælpe en række danske virksomheder og organisationer med at komme i medierne med deres positive historier, med at udvikle nyhedsbreve og hjemmesider og med at lave kommunikationsstrategier, der understøtter virksomhedernes forretning.

Finn Arne Hansen

Finn Arne Hansen

Partner & kommunikationsrådgiver

Mail: fah@affordable.dk – Mobil: 42 41 09 99

Finn Arne Hansen er uddannet journalist og arbejdede i 21 år som journalist på henholdsvis Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, inden han i 2007 skiftede til PR og kommunikation, først som pressechef for bilpriser.dk og Autocom i Odense, derefter for Autobutler i København. Herefter var han partner i Bureau 4  i Odense, kommunikationsmedarbejder i Courage Design i Svendborg og kommunikationsrådgiver og PR-rådgiver i Epicent A/S i Aarhus.

Siden januar 2019 har han været indehaver af Vadehavets Mediecenter ApS, der udgiver Hjerting Posten og Fanø Posten samt PR- og kommunikationsrådgiver. Hans ultimative spidskompentence er kommunikation om biløkonomi, men han har også stor viden om motorcykler, politik, erhvervsliv, iværksætteri, vin og medieverdenen.

Peter Lundblad

Peter Lundblad

Journalist og kommunikatør

Mail: peter@affordable.dk – Mobil: 24 94 37 11

Peter Lundblad er uddannet journalist og har 18 års erfaring som journalist, redaktør og redaktionssekretær på en række aviser og specialmagasiner inden han i 2011 etablerede sit eget kommunikationsbureau, Lundblad Kommunikation med base på Fyn.

Peter Lundblad skriver flydende om stort set alle emner, men har efter syv år som journalist på Lastbil Magasinet en stor og indgående viden til transport-området. Han har desuden stor viden om hvad der virker og hvad der ikke virker, når der skal laves god PR og er derfor en stærk rådgiver for de virksomheder, der overvejer PR-vejen.

Ud over det kommunikative har han desuden i mange år undervist i journalistik og hjulpet mange håbefulde unge mennesker gennem optagelsesprøven på Journalisthøjskolen med sit kursus Journalistspiren.

Peter taler og skriver i øvrigt flydende tysk.

Morten Maintz

Morten Maintz

Marketingsrådgiver og grafik

Mail: morten@affordable.dk – Mobil: 23 60 40 20

Morten Maintz har +20 års erfaring indenfor marketing, så værktøjskassen er fyldt og der er udviklet stærke kompetencer indenfor både online- og offline markedsføring – samt på det strategiske plan.

Morten Maintz har blandet andet været på reklamebureau, været partner i mechandise bureau samt haft selvstædig virksomhed gennem en længere årrække. Her har han arbejdet både med rådgivning samt eksekvering på opgaver som grafisk opsætning, messe- og eventplanlægning og videoproduktion. Der ud over har har stor kendskab til digitale medier og værktøjer som Sociale Medier, Marketing Automation og websites.

Morten Maintz har desuden været iværksætter med et EdTech, der lavede en uddannelsesplatform målrettede uddannelser på tværs af grænser i Europa.

Vores samarbejdspartnere

Vi har valgt at samarbejde med en rækker superdygtige og erfarne specialister, der supplerer os med de kompetencer vi enten ikke selv har – eller kan bidrage med en ekstra hånd, når det er påkrævet. På den måde sikrer vi, at vi kan stille det helt rigtige hold til opgaven. Hver eneste gang.

IJ communication

I am a communications consultant. A content creator. A strategic thinker who can help you increase your profile and support your communications needs. I do media relations and love seeing your story flourish in the press.

www.ijcommunications.co.uk

Fotograf Allan Trolle

Min passion for at fotografere opstod ud af det blå. Jeg er oprindeligt uddannet maskinarbejder, men blev draget af at tage billeder på en rejse gennem Skotland og New Zealands natur. Siden da har jeg gjort min passion til profession, og jeg har arbejdet med fotografi i mere end 20 år.

www.allantrolle.com

Dixon Creatives

Dixon Creatives er sparringspartner og kreativ medspiller for en lang række virksomheder – små som store. Samarbejde er et nøgleord for os. Vi lytter og spørger og designer. På den måde er vi blevet eksperter i at stille skarpt på, hvilken historie vores kunder prøver at fortælle og tilpasse webdesign og grafisk udtryk til den fortælling.

www.dixoncreatives.com

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)