Specialer

Hos Affordable Communication er vi specialister i strategi og indhold. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed med alt inden for foto, film, grafik og tekst.

Vi hjælper dig – uanset om du selv kommer med idéen og ”bare” skal have produceret, eller om vi også skal hjælpe med rådgivning og idéudvikling, der passer med din overordnede forretningsplan.

Vi er desuden temmelig dygtige til pressehåndtering. Både når det gælder om at få placeret dine positive historier i de rigtige medier. Og når du skal have hjælp til at blive styret sikkert igennem en mediestorm.

Hvis du ønsker et kommunikationsbureau der kan levere ”hele pakken”, så er vi et godt bud. For ud over vores egne indholdsspecialister, så arbejder vi sammen med andre dygtige mennesker der kan rådgive og eksekvere ift. opbygning af hjemmesider, grafiske løsninger, sociale medier og søgemaskineoptimering.

Tekst

Tekster og indhold der har den rette tone-of-voice og som fortæller den rigtige historie, og styrker dit brand.
Se mere om, hvordan vi arbejder med tekster og hvorfor de rigtige tekster gør en forskel.

Video

Fra branding- og produktvideoer til LIVE-produktioner som sport, events og konferencer der sender de rigtige budskaber. Læs mere om hvorfor video bliver en større og større del af kommunikationen.

Foto

Produktfotografering, personalebilleder, reportagefoto og alt det i mellem. Billeder der fortæller en historie og understøtter budskabet. Se mere om foto og hvordan vi ved hjælp af billeder skaber et visuelt udtryk for din forretning.

PR

Public relation er pressemeddelelser og anden kommunikation med medierne. Og så er det evnen til at udnytte dine egne nyhedskanaler. Læs mere om PR og hvordan vi kan løfte kendskabet til din virksomhed.

Strategi

Man kan godt være heldig. Men med den rigtige kommuniktationsstrategi forbedrer du dine odds betragteligt. Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med at lægge strategien for din virksomheds kommunikation.

Grafik

Den rigtige grafiske opsætning kan gøre en kæmpe forskel på, hvordan et budskab modtages. Det er også med til at understøtte og fremhæve budskabet. Læs mere om, hvorfor vi også hjælper vores kunder med grafikken.

Marketing

At få budskabet ud og gjort synligt på de rigtige kanaler og til de rigtige målgrupper, er en vigtig del af kommunikationen. Læs mere om hvordan vi arbejder med marketing – og hvorfor det er vigtigt at komme rigtigt fra start.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)