Foto

Man siger, at et billede kan sige mere end 1000 ord. Derfor siger vi også, at de rigtige billeder ikke bare er pynt og staffage, men bør være en hjørnesten i din visuelle kommunikation. Uanset om det er billeder af produkter eller af mennesker.

Vi laver billeder der fortæller historier!

Billeder der taler for sig selv!

Dine billeder skal have en ”tone of voice” – nøjagtigt ligesom alt din anden kommunikation. Så inden vi går i gang med at fotografere, så har vores fotografer altid en hel del spørgsmål. For selv om det ikke tager mange sekunder at trykke på knappen, så ligger der oftest (altid) en hel del arbejde og forberedelse bag det perfekte billede. Uanset om det er produktfoto eller personaleportrætter i studiet med den helt perfekte lyssætning. Eller om det er reportagefoto fra begivenheder eller ude i produktionen på din virksomhed. Vi laver med andre ord alle former for erhvervsfotografering.

Det gode billede skal ikke bare være fyld, men noget der enten bidrager til historien eller fortæller en historie i sig selv. Det skal det, fordi billeder har det med at suge menneskets øjne og opmærksomhed til sig. Det gode billede får læseren til at stoppe op. Det gode billede sætter tanker i gang. Det gode billede ”sætter sig fast” i modtagerens hjerne – og får også den tekst der følger med til at sidde bedre fast.

Vær derfor også opmærksom på billedernes betydning, når du arbejder med PR. Det gode billede der ledsager din pressemeddelelse kan være forskellen på, om din tekst bliver skåret ned til en lille note eller bliver sat op som en flot, stor artikel. For på aviser og blade ved de også godt, at de gode billeder får læserne til at stoppe op. Og det er jo det, at det hele handler om.

Vi sørger naturligvis for, at alle de billeder vi leverer til dig, lever op til gældende GDPR-lovgivning. Det betyder blandt andet at alle medvirkende skal skrive under på, at det er ok, at de optræder på billederne – og at billederne også bruges kommercielt.

Case Hjerteforeningen

Vi lavede portrætter af fagpersoner i deres arbejdsmiljøer til støttebreve for Hjerteforeningen.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)