Grafik

Alle budskaber forstærkes når de understøttes af grafik. Det gælder på hjemmesider, i trykte materialer og i online kampagner og opslag på sociale medier.

Vi har både grafiske kompetencer in house og eksternt, der sikrer, at vi kan løfte alle grafiske opgaver – næsten uanset størrelse.

Grafik skaber øget synlighed!

Grafisk opsætning er det der binder tekster, billeder, farver sammen med som logoer, ikoner og lignende sammen. Den sammenhæng sørger for at understøtte budskabet ,og for at gøre det så synligt som muligt. Det grafiske er ofte prikken over iet” som sikrer, at modtageren føler tillid til det der kommunikeres. Det sker, selv om det ofte er ubevidst.
Derfor er det også vigtigt, at du sørger for, at der er en rød tråd i den grafiske linje, så du eksempelvis bruger de samme farver og fonte i alle ens materialer og medier, da det skaber let genkendelighed hos modtageren.

I det grafiske arbejder sikrer du at teksterne er rigtigt opdelt, står de rigtige steder, med den rigtige font og med passende mellemrubrikker, så de er letlæselige – og lige til at gå til. Teksterne skal desuden hænge sammen med de rigtige billeder, der understøtter budskabet og giver teksten en ekstra dimension. Krydret med grafiske elementer som f.eks. infografik eller ikoner får budskaberne et ekstra visuelt pift, og dermed også ekstra indgange der kan fange læserne og gøre kommunikationen mere effektiv.

For os er det en selvfølge at tænke det grafiske udtryk og den visuelle identitet ind i din virksomheds kommunikation. Nogle virksomheder har en så klar grafisk linje (og så stærkt et brand), at de bare med en farve og en font kan sende et budskab ud, uden at sætte logo eller firmanavn på – og alligevel ved man, hvem afsenderen er. Det hjælper vi også gerne dig med.

Hos Affordable har vi både stærke grafiske kompetencer in house og et stærkt netværk af kreative samarbejdspartnere, der kommer med forskellige specialistkompetencer. Vi er derfor leveringsdygtige uanset om du skal bruge en overordnet design-manual, en ny hjemmeside, et nyt logo, en infografik eller andre former for visuel formidling.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)