Marketing

Der er mange begreber, kanaler og værktøjer at forholde sig til inden for marketing, og man bliver derfor let forvirret og mister overblikket. Det betyder at man nogle gange forsøger sig frem, og det som oftest ender med, at der ikke kommer gode resultater ud af det. At pengene er spildt.

Vi hjælper dig med at få overblik over din marketing – og ser efter om de grundlæggende ting er på plads.

Marketing understøtter kommunikationen!

Mange gange skal en kommunikationsstrategi understøttes af markedsføring og derfor kan en gennemgang af dit marketing-set up være en god idé, før du går i gang med at lave din strategien.

For når du har fået lavet den gode strategi og fundet de perfekte budskaber, så er næste trin at få det ud i verden. Så indstil dig på at bruge noget af markedsføringsbudgettet til at få budskaberne spredt og/eller få sat de rigtige marketingværktøjer op.

Desværre bliver mange ofte meget forvirret over de mange muligheder og begreber, der findes inden for markedsføring i dag. Derfor giver nogen næsten op. Det betyder at de mister en mulighed for at få deres budskaber frem, og i værste fald mister kendskabsgrad og forretning/omsætning.

Vi har massiv erfaring med marketing, og vi kan derfor både give dig kvalificeret rådgivning og skabe overblik over dine markedsføringsaktiviteter.

Vi hjælper med:

  • Marketingstjek – gennemgang af nuværende marketingsaktiviteter med fokus på om basis er på plads såsom analyseværktøjer, sporing, simpel SEO mm.
  • Rådgivning – hvor skal marketingbudgettet bruges for at få det optimale ud af pengene? Og hvilke værktøjer skal der bruges?
  • Eksekvering – igangsætning og implementering af strategien.
  • Matching – skal der specialister til, så finder vi de rigtige og sørger for at formidle opgaverne og forventningerne

Vi kender langt hovedparten af de værktøjer der er kan bruges i marketing, som f.eks. Marketing automation-systemer, API-værktøjer, Gamification-værktøjer, Google-værktøjer osv.

Giv os et kald eller udfyld formularen, så hjælper vi dig med at få styr på din marketing-maskine inden du går i gang med din næste kommunikationsstrategi – eller sikrer, at du har det du skal bruge for at understøtte den strategi optimalt, som du arbejder efter i dag.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)