PR – Public Relation

Public Relation ER umagen værd. For redaktionel omtale vurderes af læserne som værende 10 gange så troværdig som annoncering. Så gjort rigtigt har du alle muligheder for at tale lige ind i de ønskede målgruppers hjerter. Vi hjælper dig med at vinkle historierne, så de bliver bragt i de medier dine kunder ser.

Vi laver PR-kampagner der sætter dagsordenen – og sætter din virksomhed på Danmarkskortet!

Men hvad er PR og hvordan fungerer det?

 

PR er lidt firkantet sagt, når andre fortæller noget positivt om dig og din virksomhed – typisk som indslag og artikler i radio og tv eller i aviser, fagblade eller på webportaler.

Du kan godt være heldig, at en journalist en gang imellem falder over en positiv historie, der inddrager din virksomhed. Men det sker desværre ikke ret tit. For fra allerførste dag på journalistuddannelsen lærer de, at de bedste historier er dem der forfærder, forarger eller forbløffer publikum. Så de fleste af de historier de finder, har oftest en lidt negativ approach.

Derfor skal vi hjælpe dem – og din virksomheds held – lidt på vej. Det gør vi ved at finde de gode, positive historier,  der helt sikkert findes i din virksomhed, og som understøtter din kernefortælling og din forretningsplan. Historier, der taler til dine kunder og sikrer, at du er top of mind næste gang de står i en købssituation. Historier der taler til dygtige mennesker i din branche, så de er NØDT til at søge job hos dig, at blive en del af holdet – og gør dine medarbejdere stolte af allerede at være det. Eller historier der gør dine leverandører og din bank endnu mere interesseret i at samarbejde med dig, fordi det bliver ekstra tydeligt, at din virksomhed er en succes.

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige historier til de rigtige medier til de rigtige målgrupper på det rigtige tidspunkt. Vi har et stort netværk af journalister som sidder fordelt på medier i hele landet – og vi ved, hvordan og hvornår vi kan kontakte dem. Vi ved også hvornår vi ikke skal – og derfor kan det også godt være, at vi fortæller dig, at lige netop den historie du havde tænkt på, næppe slipper igennem nåleøjet – eller at den måske skal fortælles på lidt en anden måde.

Case Skanderborg Park

Vi hjalp Skanderborg Park Hotel & Konference med en PR-strategi, hvor målet var at øge kendskabet til hotellet og deres konferencefaciliteter.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)