Strategi

At lave en god strategi fra starten gør en kæmpe forskel for resultatet. At alle involverede er klar over, hvad budskabet er, hvem målgruppen er og hvordan vi skal kommunikere det, skaber et effektivt udgangspunkt

Vi har stærke strategiske kompetencer med mange års erfaring, der sikrer, at jeres strategi er effektiv og skaber resultater!

Strategien er fundamentet for din kommunikation

 

At løbe og at lede en virksomhed har i hvert fald to ting til fælles: Hvis ikke du laver en målsætning og arbejder målrettet for at nå målet, så er det næsten garanteret, at du ikke lykkes med projektet. Og laver du (eller får nogen til at hjælpe dig) et kvalificeret træningsprogram eller en strategi, som understøtter det resultat du gerne vil opnå, så er der en overhængende ”risiko” for, at du får succes.

Det gælder også for din kommunikation. Hvis det ikke bare skal være spredt fægtning og ord der blafrer i vinden, er det meget smart at få lavet en kommunikationsstrategi. Det behøver ikke at være en stor og forkromet strategi, men blot en gennemtænkt plan for, hvilke budskaber der bedst understøtter din forretning. Hvilke målgrupper du vil ramme med din kommunikation – og hvilke kommunikationsplatforme du skal bruge for at nå dem.

Det handler om at foretage de rigtige tilvalg – og fravalg. For den kommunikation, der er rettet mod alle i hele Verden, rammer sjældent ret mange. Og den virksomhed, der ikke har overvejet hvilke resurser der er til rådighed, ender enten med en kæmperegning eller med blot at forårsage et lillebitte stenplask i et meget stort hav. Derfor bruger vi altid en del kalorier på at sikre, at den strategi som vi udvikler i tæt samarbejde med dig, den ikke involverer flere kommunikationskanaler end du og din organisation kan overkomme.

Case Rødekro Kurér

Med en målrettet strategi fik Rødekro Kurér kontakt med deres målgrupper, efter at have “skudt i blinde” gennem længere tid.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)