Tekst

Tekst er en vigtig del af et hvert budskab, og det skal gøres rigtigt. De forkerte tekster kan ødelægge meningen og i værste fald skabe misforståelser, der kan føre til at din målgruppe mister tilliden til dig og din virksomhed.

Vi laver tekster og indhold der understøtter din forretning.

De rigtige ord gør en forskel!

Regel nummer et i kommunikation er, at det altid er modtageren, der bestemmer dit budskab! For uanset hvad du mener, og tror du har sagt eller skrevet, så er det modtagerens opfattelse af ordene, der definerer hvad der budskabet er. Derfor er det vigtigt at din kommunikation er helt præcis – og dine budskaber hugget ud i massiv granit. Og at du tager udgangspunkt i dine målgrupper.

Hos Affordable er det ALTID udgangspunktet i ALT hvad vi skriver. Uanset om vi skriver pressemeddelelser, artikler til kundemagasiner, annoncetekster, opslag til sociale medier eller noget helt femte. Vores tekstforfattere bruger derfor også tid på at sætte sig ind i din virksomhed og dine kunder inden vi begynder at skrive. For os er forretningsforståelse en vigtig brik, når vi skal fjerne muligheden for misforståelser i det, der skal kommunikeres. Det sikrer desuden, at vi kan ramme den rigtige tone i din virksomheds kommunikation. Uanset om det “bare” er et opslag til LinkedIn eller et blogindlæg.

Case Indsigt

Vi hjalp erhvervsmagasinet Indsigt med at producere alt indholdet – 15 virksomhedsportrætter – da de udkom første gang i marts 2020.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)