Video

Film kan fortælle historier lige som billeder. Men med levende billeder kan man desuden skabe sammenhæng i en længere historie – og så er de fremragende til at formidle følelser. Derfor bliver video også en stadig større del af den samlede kommunikation og marketing, da kunderne er opvokset med film som medie. Samtidig gør søgemaskiner som Google video mere synligt i søgeresultater med SERP Features som Video Blocks.

Vi laver video og film til ethvert formål og mestrer også LIVE-produktioner!

Film og video fanger øjet!

For os handler video- og filmproduktion i høj grad om storytelling. Om rigtige, levende mennesker. Om autencitet og om et indblik i hverdagen som den er på din virksomhed. For summen af alt det er det, der giver dine film en høj troværdighed – fordi films dokumentariske værdi er høj.

Når du skal lave film og video, så går der en hel del tanker forud – inden vi begynder at optage. For jo bedre forberedt en film er, desto bedre bliver den. Og det gælder uanset om der er tale om en brandingfilm, en reklamefilm, en oplysningsfilm, en videoblog, om der skal live streames eller om der ”bare” skal skydes noget til de sociale medier.

Det siger næsten sig selv. For er der tænkt over budskaberne, hvilke optagelser der skal bruges for at understøtte dem og hvilke lokationer der er de rigtige, så kan det hele gøres hurtigt og meget mere præcist. I de indledende overvejelser indgår også tanker om brug af grafiske elementer, om det skal være med eller uden musik, om der skal interviewes eller fortælles. Og så videre. Og så videre. Vi hjælper dig gerne med ”hele pakken” med tilpasning af budskaber og udarbejdelse af story board. Og har du lavet det forarbejde selv, så står vi gerne for produktionen.

Når vi laver film for dig, så sørger vi også for, at alt det du får udleveret lever op til lovgivningen om GDPR. Det betyder blandt andet, at vi sikrer, at de medvirkende har skrevet under på at de gerne vil medvirke – og at optagelserne også må bruges kommercielt.

Case Landsindsatsen En af os

Vi hjalp Landsindsatsen En Af Os, da de på grund af Covid19 var nødt til at forvandle en fysisk konference til at være online. Vi var inde over hele processen fra planlægning og markedsføring til den endelige produktion af en konference i tre spor.

Skal vi mødes til en snak?

Hvis du giver kaffen, så kommer vi gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan løfte din virksomhed – og din forretning – ved at fortælle dine gode historier til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Vi vil givetvis stille en masse spørgsmål. Og lytte. Og går det som det plejer, så vil vi alle sammen blive væsentligt klogere.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Vil du have viden i indbakken?

Bare rolig, du modtager ikke en regn af mails. Vi sender kun, når vi har nogle guldkorn, som vi mener kan give dig brugbar viden. Så hop trygt ombord.

Vil du have viden i indbakken?

Tilladelse til at modtage mail

Tak for det - du får lige en velkomstmail med det samme :-)

Gode råd til din kommunikation?

Vi har lavet tre video af tre minutter med nogle gode råd om PR, billeder og grafik, der kan løfte din kommunikation.

Få dem direkte i din indbakke 👉

Samtykke

Tak for interessen - den første video er på vej :-)